Ny side1 Ny side2 Ny side3 Vinkelhuse.dk Ny side1 Ny side2
Vinkelhuse.dk
Ny side1
Ny side1 Ny side2
 Information:
  06-06-2019  Mailopsætning i Vinkelhuse
Ny side1

Desværre kan der opstå problemer med de emailadresser som navn@vinkelhuse.dk og navn@mit-net.dk når vi skifter webhotel til vores webside/domæne. Det skyldes at Dansk Kabel Tv er ejendommens bredbåndsleverandør, og dermed stiller disse emailadresse til rådighed for beboerne i Vinkelhuse, hvorimod webhotel er en anden leverandør, og derfor er et samarbejde mellem disse to leverandører ifm. flytning af websiden nødvendigt.

Vi har et ganske udmærket samarbejde med begge leverandører, ikke mindst Dansk Kabel Tv, men driftproblemer kan således opstå, og indtil eventuelle problemer er fundet og løst, er der mulighed for, at man ikke kan sende eller modtage mail.
 
Jeg har selv taget konsekvenserne af dette forhold og skiftet til en Gmail, simpelthen for at undgå yderligere problemer i fremtiden, for det er efterhånden ret mange personer/institutioner/virksomheder/offentlige som skal have besked hvis man skifter emailadresse.
 
Det er helt op til den enkelte beboer selv, og hvis man vælger at bruge emailadresser og har bredbåndsforbindelse fra Dansk Kabel Tv er der herunder fire skærmprint som viser hvordan indstillingerne skal være. Virker det alligevel ikke, og der ingen besked er givet fra bestyrelsen eller varmemesteren, kontakt da Dansk Kabel Tv.
 
Klik på link og se egenskaberne på en mail-opsætning.
 
Ny side1