Ny side2 Ny side3 Vinkelhuse.dk Ny side2
Vinkelhuse.dk
Ny side1
Ny side1 Ny side2
 Sidste nyt:
 Antal: 3 i valgte kategori.
Ændring af websidens funktioner
14-02-2020

Da flere at websidens funktioner kun sjældent bruges, både af afdelingsbestyrelsen og beboerne, og der findes en bedre løsning, er Forum, Loppen, Galleri samt Nyheder blevet fjernet. Referater bliver ikke længere lagt på denne hjemmeside. Man som beboer kan læse afdelingens referater på PABs hjemmeside. www.pab.dk

Informationer om sit eget lejemål finder man på FA09s hjemmeside når man er logget ind. Klik på nedenstående icon for at komme til boligselskabets hjemmeside:

Fremover kan beboere benytte gruppen Vinkelhuse på Facebook til forum, galleri og køb/salg. Er man ikke medlem i forvejen, er det blot at ansøge om det, hvis man opfylder betingelserne. Klik på link herunder til gruppen Vinkelhuse på Facebook: 

 

Vaskeri brugervejledning
05-02-2019
Varmemesteren har fremskaffet en brugervejledning til vaskerireservation fra et andet vaskeri, som man fremover kan benytte. Hvis man ser bort fra selv Bolignavnet "Skovlyporten", er proceduren den samme. 
 
Brugervejledningen kan fremover hentes under Information/Vaskeri samt pt herunder:

http://www.vinkelhuse.dk/vinkelhuseimage/reservations_vaskeri.pdf

Ting og sager i opgange
14-02-2020

Vi oplever ofte, at der i opgangene står gamle møbler, lamper og andre ting som skal smides ud. Der er flere eksempler på, at beboere har sat ting som skulle smides ud fredag eftermiddag, og disse ting bliver således først fjernet mandag, når ejendomsfunktionærerne igen møder på job.

Jævnfør husordnen er det ikke tilladt, og ønsker en beboer at få fjernet større ting, skal man indgå aftale med ejendomsmesteren.