Ny side2 Ny side3 Vinkelhuse.dk Ny side2
Vinkelhuse.dk
Ny side1
Ny side1 Ny side2
 Sidste nyt:
 Antal: 5 i valgte kategori.
Ændring af websidens funktioner
06-06-2019

Da flere at websidens funktioner kun sjældent bruges, både af afbestyrelsen og beboerne, og der findes en bedre løsning, er Forum, Loppen, Galleri samt Nyheder blevet fjernet. Samtidig er Referater nedlagt, da man som beboer kan følge afdelingens referater, men også egne bruger informationer på PABs egen webside, når man er login. Klik på grafik og login på boligselskabets webside:

Fremover kan beboere benytte gruppen Vinkelhuse på Facebook til forum, galleri og køb/salg. Er man ikke medlem i forvejen, er det blot at ansøge om det, hvis man opfylder betingelserne. Klik på link herunder til gruppen Vinkelhuse på Facebook: 

 

Det er således heller ikke længere nødvendigt med login på afdelingens webside, hvorfor det også er fjernet. Håber alle bliver tilfredse med denne løsning, som gerne skulle skabe mere aktivitet omkring information osv om Vinkelhuse til beboere.

Gril
29-04-2019

Så er det blevet sommer og grillen skal ud.

Det vil hvis alt går som det skal ske i morgen den 30. april.

 

Med venlig hilsen bestyrelsen

Vaskeri brugervejledning
05-02-2019
Varmemesteren har fremskaffet en brugervejledning til vaskerireservation fra et andet vaskeri, som man fremover kan benytte. Hvis man ser bort fra selv Bolignavnet "Skovlyporten", er proceduren den samme. 
 
Brugervejledningen kan fremover hentes under Information/Vaskeri samt pt herunder:

http://www.vinkelhuse.dk/vinkelhuseimage/reservations_vaskeri.pdf

Genbrug
08-06-2018

Sorter venligst genbrug efter anvisningerne:

Pap - sorteres for sig.

Glas - sorteres for sig.

Jern - sorteres for sig.

Eftersorteringen af genbrug tager tid og koster penge.

Husk dette hvis du tænker på miljøet.

Ting og sager i opgange
08-06-2018

Vi oplever ofte, at der i opgangen står gamle møbler, lamper og andre ting som skal smides ud. Der er flere eksempeler på, at beboere har sat ting som skulle smides ud fredag eftermiddag, og disse ting bliver således først fjernet mandag, når ejendomsfunktionærerne igen møder på job.

Jævnfør husordnen er det ikke tilladt, og ønsker en beboer at få fjernet større ting, skal man indgå aftale med ejendomsmesteren.